2009. április 25., szombat

Én kis kertet kerteltem... / Garden

Ami ugyan ebben a formában sajnos nem igaz... Ezeket a virágokat nem mind én ültettem, az árvácskákat kivéve a házunk körüli parkban nönek. Többek között ezért is szeretek itt lakni. Mindenkinek szép napot!

6 megjegyzés:

  1. Mici, ugye tudod, hogy még visszavárlak? Sok sok szépséget nem láttál még!
    Csibe, köszi!

    VálaszTörlés
  2. Jó, hogy nem ma tettem fel a képeket. Ugyanis mára valami kis vadmalac - állítólag gyerekek az iskolából hazafele - letarolták majd a fele tulipánjaimat. Kihúzgálták a hagymákat - azokat gyorsan visszadugtam, letörték a virágok fejét, leveleket... Ilyenkor úgy elszomorodom. Milyen felnött lesz ezekböl?

    VálaszTörlés
  3. Bazsalikom ügyben sajnos nem tudok semmilyen jó tippet adni, mert én is csak most kísérletezem vele. Eddig nekem is mind kipurcant. Amit most ültettem ki cserépbe, kertésztől vettem, azt mondta ez két magról van és tőzeges földbe kell tenni, attól lesz szép. Lehet, hogy a panelkonyha ablakban van a hiba, mert nekem is van sok ismerősöm ahol kint van a szabadban és gyönyörű.

    VálaszTörlés
  4. Gyönyörűségesek! :) Először azt hittem tényleg vadmalac jár arra felétek! :)
    Zsuzska végre sikerült jól megírnom a kért email címet!

    Puszi: Eszter

    VálaszTörlés
  5. Nos, vadmalacunk nincs, csak vadgyerekek, ellenben télen az ablakunk alatt SZARVAS patanyomokat találtunk. Lejött a hegyekböl legelni, mert fennt nagy volt a hó, itt meg a parkban könnyü volt hozzáférni.
    A bazsalikomot pedig szerintem egyszerüen feladom, inkább megveszem cserepét 1,99 euróért. ;O) (Anyukámnál meg majd lehet legelni!)

    VálaszTörlés

Sajnos sok megjegyzést hagyok észrevétlenül, ezért állítottam be most a jóváhagyás-módot. Remélem, így mindannyian jobban járunk!?

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.