2020. március 20., péntek

Az utolsó látogatós nap #Maradjotthon!

A mai nap alpjában véve nagyon kedves, napsütéses, kedélyes nap volt. Csak a végére romlott el, de akkorra is csak annyira, hogy mégsem. A következményeit azonban viselnünk kell.

Annyi történt, hogy Micó ma eljött, elvitt egy pár játékot és a palántákat, amiket kiástam nekik. Aztán megjött Melinda is, Márkkal, aki persze beszaladt a teraszra, mert játszani akart a többi holmival. Itt már kicsit türelmetlen voltam, de aztán végül mindenki elment. Közben kiderült,  hogy a virágosnál ingyen van virág, Micó volt annyira tündér, hogy fordult egyet nekem, aztán beestek Èviék is és hoztak még virágot, meg palacsintát.  Aztán megjöttek Sophie és Stephan, a többiekkel ellentétben ök bejöttek és leültek kávézni. Amíg beszélgettünk megjelent Veronika, aki hozott nekem egy paradicsomtövet. Tünde a kutyával már nem is jött a közelembe, a kerítésen át beszélgettünk. Ami kiverte a biztosítékot, az Alex volt, negyedmagával jöttek a kutyáért. Ès közben a rettenetes hír, Gernotnak valószínüleg fertözése van!!! Hát megérkezett!!! Itt van köztünk!!!

Itt nálunk egy fél iskolai osztály megfordult a délután, mi pedig állítólag szeparáljuk magunkat. A hozott holmik mindeféle óvatosság nélkül landoltak a hütöben, asztalon, fiókban, a virágok a teraszon, a palacsinta elfogyott. Na nem. EZT ÌGY NEM LEHET FOLYTATNI.

Holnaptól új játékszabályok lesznek, senki se be, se ki, a kutya többet nem megy sehova, a bejövö holmikat kesztyüvel, fertötlenítve hozzuk be, csomagolás nélkül. Julia pedig csak akkor lehet kint, ha tényleg senki nincs a közelben. Még a felsö szomszéd gyerekek sem. Ès ha már most megbetegszik, nem bocsátom meg magamnak egy életen át.

Lapozzunk. Gernot mégis negatív lett, ez most derült ki egy órája. Hála Istennek!!!

Ami pozitív volt, az a zumbaóra, mit Aliz tartott nekünk, dacolva térrel-idövel-technikával.  Ès hogy nagyjából kész a terasz, kert. Holnapra elromlik az idö, ennyit legalább elötte meg tudtam csinálni. Holnaptól pedig a belsö feladatok jönnek.

Ès várakozunk.
Hogy a vírus meg ne kapaszkodhasson, fertötlenítünk. Egészségünkre!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Sajnos sok megjegyzést hagyok észrevétlenül, ezért állítottam be most a jóváhagyás-módot. Remélem, így mindannyian jobban járunk!?

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.