2009. november 5., csütörtök

Zsuzskának pakkja érkezett!!!!


Elöször jött egy kedves emil. Judit érdeklödött, hogy kaptam-e egy csomagot? Merthogy ö bizony küldött nekem egyet. Aztán jöttek-mentek az emilek, amiben többek között a magyar posta különcségeit tárgyaltuk meg. Ès aztán megjött a CSOMAG. Biztos, ami biztos, Judit alaposan becsomagolta:

Mi meg kicsomagoltuk! Ès nagyon de nagyon örültünk neki: A csomagban csücsült egy nyúl. Mit nyúl, egy Csodanyúl. Èppen a nyúlgyüjteményembe való darab. (Hogy aztán ott végzi-e, azt nem tudom, ugyanis a legkisebbem azóta nem nagyon akar megválni töle.) Nos, aztán volt még a csomagban egy nyuszis kitüzö, és egy csoda-csuda kistáska, természetesen Fércmüvek nyuszival a sarkában. Tegnap óta benne lakik a horgolásom és hurcolom mindenhova magammal. A legtestesebb ajándék egy jókora csupor Gondolat-lekvár, amit már kibontottunk és szépen, lassan kóstolgatjuk. Csak, hogy meg ne feküdje a gyomrunkat! ;O)


Judit, a nagyon kedves leveledet nagyon szépen köszönöm, az ajándékaidat még annál is inkább; és egyáltalán, hogy gondoltál rám, ránk ilyen jó messziröl!!!

Ès azoknak, akik még igazi Fércmüvek termékkel nem találkoztak, üzenem, hogy ezek tényleg remekmüvek, érdemes miattuk WAMP-ra menni, ha a többi ott található termék nem is éri el a színvonalat!!! ;O)

2 megjegyzés:

  1. Nagyon örülök!! És köszönöm a képeket. Őszintén hihetetlen, hogy a lekvár odaért egyben, de ez nagyon jó hír. :))) Puszi!

    VálaszTörlés
  2. Angyalom, amennyi csomagolópapírt Te rászántál erre a projektre, szerintem a Holdig eljutott volna épségben!!! ;O)
    A linket pedig tedd ki nyugodtan a blogodba, hadd lássa más is, milyen nagyon aranyos vagy hozzánk!!! Puszik vissza!

    VálaszTörlés

Sajnos sok megjegyzést hagyok észrevétlenül, ezért állítottam be most a jóváhagyás-módot. Remélem, így mindannyian jobban járunk!?

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.