2009. január 28., szerda

Egy új bögre... / A new mug...


A mai naphoz egy új bögre passzol ;O)
Today this mug is the right one ;O)

Esik a hó!!! It´s snowing!!!

Odakint egesz éjjel hullott a hó, van már vagy 5 centis! A rádióban közlekedési káoszról beszélnek, de én csak arra tudok gondolni, hogy mindjárt felöltözünk a gyerekekkel és megyünk ki ebbe a hófehér csodába. Ahogy az apró lábaikkal beletrappolnak a hóba, ide-oda topognak benne, jól megdobáljuk egymást, építünk talán egy hóembert is, beszívjuk a hóillatot!


All the night was snowing out there - it is about 5 cm already. In the radio they are talking about traffic-chaos, but I can only think, that soon we will dress up with the children and going out to this snowwhite wonder. As they will step into the snow, paddle in it, we will through snow-balls and maybe we will make a snowman too, just smell the snowfragrance.

2009. január 27., kedd

Kávé keresgélö...

Nem számoltam, de legalább 400 kávébögrés fotót böngésztem át a délelött folyamán. Hihetetlen, de egyetlen olyat sem talaltam, ami NEKEM a kávésbögrét jelenti. Kénytelen leszek saját magam fotózni egyet. A beállítás adott: bögre (tehát nem csésze, nem pohár), tejeskávéval benne, hab és mindenféle csoki-kakaó rátét nélkül, lehetöleg gözölögve és, ami a legfontosabb: kanállal! Na jó, valami kekszike is lehet mellette. Addig is, amig a kép elkészül, ideteszek egy jelképes bögrét, csak, hogy el ne felejtsem.



2009. január 26., hétfő

Erre este lett és reggel: a második nap.

Nos, anyit már sejtek, hogy ez az új játék rengeteg idömet fogja elrabolni. A mai nap azzal telt, hogy minden szabad percemben mások blogjait böngésztem - elsösorban Bodza és Csibe oldalait - és próbáltam kitalálni, hogy mit is szeretnék és azt hogyan lehet megvalósítani? Sok jópofa megoldást találtam, sajnos többször akadtam el a tanácstalanság miatt. Mindenesetre nem adom fel és még tovább fogok kísérletezni. És ez nem fenyegetés akart lenni ;O)

2009. január 25., vasárnap

Hát a végén csak létrejött...

Itt vagyok a blogírók között. A csuda gondolta volna. Már csak azt kellene kitalálni, hogy mégis mikor lesz nekem erre idöm? Lopom az órákat, perceket, állandó büntudat... Most pedig megyek lefeküdni, de holnap újra jövök. Jó éjt!