2010. január 27., szerda

Mit vegyek fel?

A Kicsi tiszta nöciböl van. Még csak nyolc éves, de igen kedveli a ruhákat. Szeret csinosan felöltözni, szeret válogatni, kombinálni. Többnyire azonban a fiús énje tör elö, leegyszerüsíti a dolgokat. Àll ma reggel a szekrénye elött - ami dugig van ruhákkal. Tudnivaló, hogy a Nagy elég sok ruhával rendelkezik, a Középsö kb. a duplájával, de a Kicsinek majd négyszer annyi ruhája van, mint a másik kettönek - mindenféle bonyolult adományozási, ajándékozási és öröklési ceremóniák miatt. Szóval, áll a Kicsi, majd legörbül a szája és szóla: "Mami, nem tudom, mit vegyek fel." Èn naiv azt gondolom, majd elökeresek valami szépet, csinosat, elö is kapom a barna kordbársonyszoknyát, amit Èva növéremtöl kapott a Középsö, még anno... Biggyeszti a száját de azért felpróbálja. Nos, itt az idö, hogy elsuttogjam, a Kicsi beceneve nálunk: Kukac. A szoknyába másfélszer is beleférne. Elvetjük. Adok egy másikat, majd egy harmadikat. Közben pótgyerek csenget, mire beengedem, a Kicsi már oson a konyhába. A TEGNAPI nadrág-póló-pulcsi van rajta. Csak kicsit bünbánó az arca.
Az alábbi képen a múlt heti bolondozás eredményét láthatjátok, ilyen, amikor nekiereszti a fantáziáját. Itt éppen Superman.

7 megjegyzés:

  1. Jaj, ez nagyon édes! A történet is és a kép is:))

    VálaszTörlés
  2. Köszi, én is jól szórakoztam! ;O)

    VálaszTörlés
  3. :)) frankó:)))
    Nálunk a Málna a "pipiske" folyton öltözik:)) az ott egy bikinialsó??:)))

    VálaszTörlés
  4. Igen Náncsi, jól látod, az egy bikini alsó, pont mint Supermanen.
    Málnát is megnézném egy hasonló göncben!

    VálaszTörlés
  5. Válaszoltam a játékodra!:)))

    VálaszTörlés
  6. Látod,milyen jó neked, megúsztad a farsangi ötletelést :)))

    VálaszTörlés

Sajnos sok megjegyzést hagyok észrevétlenül, ezért állítottam be most a jóváhagyás-módot. Remélem, így mindannyian jobban járunk!?

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.