2010. május 25., kedd

Utcazene


Szép Pünkösd napján mutatkozott be az utcazenész trió Salzburg közönségének. Délelött 11-kor találkoztunk a Café Tomaselli elött, majd több helyszín érintésével végül a Mirabell kertben fejeztük be a koncertkörutat délután 3-kor. A gyerekek fegyelmezetten, mindent beleadva játszottak, elöször inkább megilletödve, aztán persze egyre felszabadultabban. Ebben nagy segítség volt a hatalmas bödön fagylalt is, amivel Stephan lepte meg a társaságot. A közönség mindenhol nagy szeretettel fogadta öket, hullottak az adományok.
Fáradtan, de elégedetten határozták el, hogy nemsokára újra nekivágnak Salzburg utcáinak.

Adós vagyok még a repertoárral:
Mozart: Varázsfuvola, Don Giovanni, Brahms: Walzer, Beatles: Yesterday, J.S.Bach: Menuett, Ave Maria, Parasztkantáta, Händel: Bourrée, és végül egy csárdás.

5 megjegyzés:

  1. Hűha... Nálunk ilyet el sem lehetne képzelni. Milyen jó, hogy "nyugatabbra" éltek... Gratula a kislányoknak, iagzán máltóan a muzsika fővárosához:)))

    VálaszTörlés
  2. Ez annyira jó!!!!!!!!Úgy szeretem,szeretném az ilyet!!

    VálaszTörlés
  3. VALAKI nagyon szépséges a facebookos képen-is! A menyasszonyi képed?

    VálaszTörlés
  4. Csillagos, nem tudom, Magyarországon, vagy Szlovákiában hogy fogadnák a járókelök három kisgyerek zenéjét, de nem hiszem, hogy nagyobb gond lenne vele. Ki kellene próbálni! ;O)

    Mammka, a kép egy esküvön készült ahol tanú voltam. Az esküvö színei zöld és lila voltak. A ruhám osztrák népviselet - nagyon szeretem! http://zsuzskavegyesboltja.blogspot.com/2009/06/unnepeltunk-we-were-celebrating.html Itt találsz egy másikat.

    VálaszTörlés
  5. Mammka, közben megkerestem a menyasszonyi ruhás játékot. Itt megnézhetsz minket, ott milyen szépek voltunk!!! http://zsuzskavegyesboltja.blogspot.com/2009/03/szarvasmici-menyasszonyos-jateka.html

    VálaszTörlés

Sajnos sok megjegyzést hagyok észrevétlenül, ezért állítottam be most a jóváhagyás-módot. Remélem, így mindannyian jobban járunk!?

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.