2010. május 15., szombat

Vendégek

Ismét kedves vendégek jártak nálunk. Murphy elhozta hozzánk a gazdáit látogatóba. Jól kifárasztotta a gyerekeimet, összerágicsálta a direkt neki kikészített labdát, kegyesen megengedte Csiginek és Zsoltinak, hogy egyenek a pogácsámból, engem abban a megtiszteltetésben részesített, hogy felmászott az ölembe és megcsócsálta a fülemet (azóta nem mosok fület!) és a végén méltóztatott egy fotó kedvéért a lányokkal a pick-nick takarón helyet foglalni. A számlát egyébként a mai napig várom, izgatott vagyok, hogy a fellépési gázsiját ki tudom-e a kosztpénzböl kalkulálni?

Az alábbi fotót egy (bokorból leselkedö) paparazzi készítette az éppen távozó müvész ùrról!

6 megjegyzés:

  1. :D De jót nevettem.
    A művész úr meg volt elégedve, köszöni szépen. Csak még kicsit sértődött, hogy a nagy labdát nem kaphatta meg. A számlát köv. alkalommal benyújtja, kosztpénzből futni fogja. A részletek előre közli majd.
    Amúgy jövőre igazán beszerezhetnétek 1 kuttyot ti is, hogy legyen kivel játszania ;)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szép kutya! Öcsémnek is ilyen van, csak fekete színű. Nagyon jó fejek, mi Kismozdonynak becézzük, mert olyan hangosan veszi a levegőt, hogy nem lehet aludni mellette :)

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm :)
    Zsuzska, küldesz nekem át képeket? ;)
    Amúgy azon gondolkoztam, hogy vajon egy fehérjenapon mivel várnál? :))

    VálaszTörlés
  4. Máris mennek. Amúgy egy kiadós sonkás-sajtos omlettel friss salátával, retekkel, újhagymával. Na? Jöttök?

    VálaszTörlés
  5. Figyi, minket már nem vakarsz le. Megyünk, még meg is unsz minket :)) Aztán ha már oda is költözünk a közelbe, akkor nagyon rácseszel, hogy ilyen kedves voltál hozzánk :))) Legalább lesz magyar barátnőnk a közelben. Pusszancs

    VálaszTörlés

Sajnos sok megjegyzést hagyok észrevétlenül, ezért állítottam be most a jóváhagyás-módot. Remélem, így mindannyian jobban járunk!?

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.