2010. augusztus 30., hétfő

Nyavajgás


Nos, mindenkitöl elnézést kérek, a bejegyzésem ma nem lesz túlterhelve információkkal.
Mindössze annyi történt, hogy elveimmel ellenkezve MÈGIS zoknit húztam. AUGUSZTUSBAN! Mellesleg lájtosan fáj a torkom és folyik az orrom. El vagyok keseredve. Idén nyáron kettö hét nyár jutott nekünk, a többi esös, hüvös, szeles, taknyos, magyarán megmondva: trágya idö volt.
Vigasztalásul felteszek pár szépséges öszi fotót, hátha mégis találok valami reménykeltöt azon a tényen, hogy odakinnt 8 fok van és megállás nélkül szemerkél az esö.


6 megjegyzés:

  1. Zsuzska, rajtam is zokni, ráadásul nem is a vékonyabb fajtából :o
    Esik itt is, fúj a szél, és rendesen hideg van.
    A fotók viszont nagyon tetszenek,...hangulatosak!

    VálaszTörlés
  2. Hááát,valóban nem lehetsz túl jól,mert nagyon bágyadtan írtál!Tegnap nekem is fájni kezdett a torkom,ma félcipőt húztam és kisblézert,12 fok volt reggel.:(Remélem,hogy lesz még vénasszonyok nyara!!!!:)Amikor sütkérezünk a lágy napsütésben!

    VálaszTörlés
  3. Zsuzska, nem akarlak hergelni, de nekem meg úgy tetszik ez a kicsit hűvösebb idő. Reggel és este, amikor megyünk a kutyákkal, már lehet érezni az ősz illatát...én imádom! Jó lenne, ha napsütéses, szép hosszú ősz lenne bringázással, kirándulással...

    VálaszTörlés
  4. Csibe, drága! Sikerült az egész nyarat zokni nélkül megúsznom ;O) A fotók tavaly készültek, remélem idén is jut nekünk egy szépséges meleg ösz!?
    Mammka, sikerült délután másfél órát aludnom, sokkal jobban érzem magam és a hangulatom is alakul. Estére beszereztem a köynvtárbuszból egy romantikus filmet - igy hogy a férjem messze jár - forró tea, takaró és holnapra kikúrálom magam. Remélem, Te is jobban vagy már?!
    Plim, egyáltalán nem haragszom, hiszen a SZÈP, LANGYOS, ESÖILLATÙ (nem szátázott) öszt én is nagyon szeretem!!! Ès ne feledd, ahogy írtam, nekünk 2 hét volt a meleg, az igazi nyár, nem úgy, mint Nálatok! Nekem még félig üresek a napelemeim! ;O) (A kutyusokról rég hallottunk, jól vannak???-irhatnál róluk!!)

    VálaszTörlés
  5. Zsuzska, total veled erzek :(
    Nalunk nem is olyan magasan mar havazik!!! Augusztusban!! Utalom.
    A kepek tenyleg szepek, de oktoberig nem akarok ilyeneket latni :)

    VálaszTörlés
  6. Àllítólag holnap megint jó idö lesz. Azért igen jól esik, hogy fütenek!!!

    VálaszTörlés

Sajnos sok megjegyzést hagyok észrevétlenül, ezért állítottam be most a jóváhagyás-módot. Remélem, így mindannyian jobban járunk!?

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.