2011. február 22., kedd

Fly Lady újra repül! Zónázzunk!


10 napos, önkéntes számítógépmegvonás után újra itt vagyok. Urban Eve-nél újabb segítséget találtam, hogy a nagy tavaszi rendrakás még sikeresebben és gördülékenyebben menjen. Akit érdekel, nézzen be hozzá!
Odakinnt egyébként pontosan ugyanúgy szállingózik a hó, mint a blogomban, de bennem belül bizsereg valami. Talán az egyre hosszabbodó napok teszik, a néha kibukkanó napsugár, az új fogyókúra, aminek a napokban veselkedtem neki, talán a vágy valami újra, szépre, tisztára... FlyLady, jövök, nekiveselkedünk, kiseperjük a lakásból a telet, a koszt, a régi kacatokat és a pókhálókkal, többéves lomokkal, hónapos újságokkal, vízkövekkel együtt megszabdulunk még valami belsö morcosságtól, berögzült rossz szokásoktól, hmm, nevezzük lustaságnak és tiszta szívvel ugrunk neki a tavasznak!!! Szívböl kívánom magamnak és persze Nektek is!

3 megjegyzés:

 1. Nekünk sikerült az emeletet ( 4 nagy szoba, folyosó, toalett) a múlt héten puccosra kitakarítani... Most már nem szomorodik el a napsugár a koszos ablakainkon:) Gratulálok az új fogyókúráshoz! Melyik tippet választottad végül?

  VálaszTörlés
 2. Szia Csillagos!
  Nagyon irigykedem, itt még hó és jég ül a nekiveselkedésemen - ezért is kell a biztatás! :O)
  A fogyókúra annyiból áll, hogy délelött csak gyümölcs és este hat után semmi. Talán így is sikerül - a punnyadt lelkemmel most nem bírnék többet. A zumbát még mindig nem sikerült megcsinálnom, valami nem stimmel és én kuka vagyok hozzá. Addig is gépezek meg van egy torna dvd-m, azt nyúzom.Több a semminél. :O) Legyen szép napod!

  VálaszTörlés
 3. Köszönöm, amit írtál, igazad volt teljesen, ebből is látszik, milyen jóhiszemű vagyok. Bár van egy nagy kutyánk, a város közepén lakunk, ahova nem lehet észrevétlenül bemenni, mert mindenki odalát, és a gondnok is naponta bemegy körülnézni, de mégis igazad van!!! Korrigáltam a bejegyzést is! Ezt se tedd ki, kérlek, csak neked írtam!

  VálaszTörlés

Sajnos sok megjegyzést hagyok észrevétlenül, ezért állítottam be most a jóváhagyás-módot. Remélem, így mindannyian jobban járunk!?