2011. június 24., péntek

10 egyszerü dolog, hogy jól nézz ki!



Az alábbiakban 10 jótanácsot olvashattok arról, hogy miként tehetünk egészen egyszerü dolgokat azért, hogy jobban nézzünk ki. Ha magaba nézek, lehet, hogy van még mit változtatnom, jó ha 3-4 pontot tudnék tiszta lelkiismerettel kipipálni. Nos, akkor rajta!!!

Aludj sokat!
Talán a legnehezebbel kezdtem: egy kialvatlan nő nemcsak, hogy nem szép, de az egész napot nehezebben csinálja végig álmosan!

Igyál vizet!
Ne csak akkor igyál, ha szomjas vagy hanem egész nap. Így nem csak a vízháztartásodat tarthatod rendben, de nassolni sem fogsz annyit!

Tartsd egyenesen magad!
A legtöbb nő görnyed. Húzd ki a hátad és engedd le a válladat. Ez a tartás nem csak tekintélyt kölcsönöz, de a hátad sem fog fájni!

Légy ápolt!
Zuhanyozz le, moss fogat és fésülködj meg! Ez elsősorban az otthon dolgozókra vonatkozik. Attól, hogy otthon vagy még nézhetsz jól ki! A férjed is örülni fog neki, ha nem a kinyúlt mackó alsódban leszel, mikor hazaér!

Mosolyogj!
Tudom nem mindig könnyű, de hidd el a a mosolyod felvidít másokat és Te magad is vidámabb leszel!

Ismerd meg a színeidet!
Mindenkinek megvannak a kedvenc színei és ez nem véletlen. Míg az egyik szín felvidít egy embert, lehet, hogy egy másikat lelomboz. Figyeld meg, mely színektől vagy vidámabb és melyek hatnak rád nyugtatólag!

Legyen jól levágva a hajad!
Nem kell minden héten a fodrászhoz járni, hogy tökéletes legyen a frizurád. Elég egy évben néhány alkalommal jól levágatni a hajad. Egy jó frizura remekül keretezi az arcot és könnyű megszárítani!

Menj a szabadba!
A napfény és a D-vitamin nem csak az egészségedet, de a hangulatodat is nagyban befolyásolja!

Sportolj!
Sokan kihagyják a spotrot, mozgást az életükből, pedig ez nem helyes. Mozgással rengeteg későbbi betegség megelőzhető vagy későbbre tolható. Persze nem kell bonyolult dolgokra gondolni, egy ütemes sétához nem kell sem felszererés, sem bérlet, csak felkapod a cipődet és már indulhatsz is! Az örök szabály: a kevesebb is több a semminél!

Adj magadnak minőségi szabadidőt!
Időnként el kell szakadni a munkától, családtól és ez sem ördöngős dolog. Egy kellemes teázás vagy egy jó beszélgetés és máris foglalkoztál egy kicsit magaddal és a lelkeddel. Ha pihensz sokkal egyszerűbb lesz, dolgozni, mosolyogni, söt még aludni is.

Forrás: Panyi Zsuzsi

4 megjegyzés:

  1. Milyen nagyszerű dolgokat írtál le!
    Megszívlelendőek!:)Köszönöm a tanácsot, a segítséget, valóban már az elolvasásától is jobban érzem magam! Jó, hogy megosztottad velünk, ezeket a gondolatokat!:)
    Kellemes hétvégét Nektek!

    VálaszTörlés
  2. Kedves Èva! Köszönöm kedves soraid, ugye mennyit motivál egy ilyen bejegyzés? Mi ma nagyot gyalogoltunk a lányokkal! Holnap is megyünk - és Te? :O)

    VálaszTörlés
  3. Én ma a létrán gyalogolok fel-le, mert ablakokat cseréltünk, de holnap odakint főzünk, s többen leszünk a halászlé vacsorára:) Már alig várom:)
    Közben levendula parti lesz, mert zsákocskákat töltögetünk a szekrénybe, s forrázni fogok levendulát, levendulás tejet fogunk kóstolgatni.
    Szép hétvégét Nektek!:)

    VálaszTörlés
  4. Kedves Zsuzska!
    Engedd meg kérlek, hogy küldjek Neked egy szép napsugaras díjat!
    Nagyon szeretem a blogodat, mindig szívesen olvasgatlak:
    Szeretettel: Éva

    VálaszTörlés

Sajnos sok megjegyzést hagyok észrevétlenül, ezért állítottam be most a jóváhagyás-módot. Remélem, így mindannyian jobban járunk!?

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.