2011. december 3., szombat

Felavattuk!

Az elmúlt hétvégén került sor a házavató bulinkra. 73 barátunk ünnepelt velünk, délután öttöl hajnali háromig. 11 üveg prosecco, egy láda sör és 5 liter bor fogyott el.
100 perecet is sütöttem, hogy legyen minek csúszni hozzájuk...

Ennyiféle finomsággal készültünk a házavató partinkra. Volt persze még gulyásleves, 12 liter, hogy jusson is meg maradjon is, a vegák kedvéért egy nagyobbacska fazék cukkinikrémleves, kétféle krumplisaláta ( a rákos majd megy a Bosziblogba is, isteni lesz karácsonykor!), no meg gombasaláta, csípös salsa-szósz, és a sütik és krémek mellé egy túrótorta, két rúd túrósrétes és egy nagy kondér tiramisu. (az utóbbiról kép késöbb) Két kiló lisztböl sütöttem sajtos pogácsát. Nagyon remélem, senki nem maradt éhes, ha igen, arról igazán nem tehetek :O)

A kép a bejárati ajtó melleti tükrröl készült. Ezen köszöntöttük a költözésben aktívan részt vevöket.


Timi és András egyenesen Zürichböl érkeztek, öket vasárnap is vendégül láttuk egy kis kármentésre. A pogácsa utolját ök vitték magukkal útravalónak.


Gunther, Florian és Stephan


Hannah szobájában tombolt az aprónép  (no meg egy lelkes apuka)


A nagyobbak nyugisabbra vették a figurát, igaz jobban is bírták - hajnali háromig!


A legaprajabbja fentröl figyelte az eseményeket - amíg le nem költöztek az asztal alá



A már említett tiramisu utolját Florian intézte el, Lisa és Heli nagy bánatára ;O)


Ès végül a sok ajándék, amivel a barátaink megleptek minket. A zongora kicsi volt, hogy mindent elhelyezhessünk rajta...


Köszönjük mindenkinek, nagyon jó volt veletek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Sajnos sok megjegyzést hagyok észrevétlenül, ezért állítottam be most a jóváhagyás-módot. Remélem, így mindannyian jobban járunk!?

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.