2009. június 9., kedd

Ajándék / Gift

Ajándékot kaptam!!!
Ma hozta a posta, és amikor kinyitottam, ezt a csodát találtam benne! Csigi PIF-es ajándéka érkezett meg!!! Nézzétek meg, milyen csodaszép a mintája, a színei, az egész egy remekmü! Ha valaki nem jött volna rá, ez egy receptkönyv borító, egy A4-es nagyságú füzetre vagy könyvre illik. Csigi csodaszépen hímezte ki, olyan, mintha géppel készült volna. Gyorsan bedugtam a füszernövényeim közé hogy méltó környezetben tudjak képeket készíteni róla.
Mutatok részleteket is:
A kis virágocska a könyvjelzö végén fityeg és nézzétek csak meg, az egérke megrágcsálta az epret!
És végül, ahogy az egy igazi konyhaboszinak illik, Csigi küldött nekem egy koromfekete cicát is, ami különösen a lányaimnak tetszik, ugyanis bársonyból van a bundája. Mióta meglátták, óránként járnak a konyhába megsimogatni!!!



Csigi, nagyon szépen köszönöm!!!

4 megjegyzés:

  1. Nagyon szívesen :))
    Olyan szépen lefényképezted őket, nagyon odaillenek a fűszernövényeidhez. :)

    VálaszTörlés
  2. Na nem én találtam ki! Ö ugrott be közéjük! Ès persze remekül érezte magát!!! ;O)

    VálaszTörlés
  3. Zsuzska, ez tényleg nagyon édes! Tényleg olyan szépségességes :)

    VálaszTörlés
  4. számomra mindig elképesztő és hihetetlen hogy miket képesek emberek a saját két kezükkel készíteni.. én olyan ügyetlen vagyok, ha ősember(né) lennék tuti az én barlangom lenne a leggázabb, lehet hogy éhen is halnék.. bár akkoriban még nem voltak olyan nagy igények kaja terén:)

    VálaszTörlés

Sajnos sok megjegyzést hagyok észrevétlenül, ezért állítottam be most a jóváhagyás-módot. Remélem, így mindannyian jobban járunk!?

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.