2009. június 22., hétfő

Ünnepeltünk / We were celebrating


Ha nyár, akkor a Máltaiak grilleznek. Ha esik, ha fúj. Márpedig itt Salzburgban többször esik és fúj, mint hogy a jó kis magyar kánikulát élvezhetnénk. Sebaj, mert Zsuzska a vadiúj dirndlijéhez kapott egy szépséges és jó meleg stólát is! Azért nem bántam volna, ha nem kellett volna beleburkolózva eltakarni ezt a gyönyörüséget! (Kacsintós smiley) Ugye mindenki látja, hogy ez egy "magyar" ruha, a színeit imádom!!!

És íme a család - teljes trachtban!

12 megjegyzés:

  1. Nagyon csinos vagy benne:DDD

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm, tényleg jól is érzem magam benne. Nagyon nöcis!!! ;O)

    VálaszTörlés
  3. Jajj, de szépek vagytok!! :)))

    VálaszTörlés
  4. Nagyon csini vagy! Édes a családod!

    VálaszTörlés
  5. Na akkor mesélek: Zsuzska a Magyar Máltai Szeretetszolgálattal, Stephan az osztrák máltaiakkal vitt mozgássérült fiatalokat Svájcba 1994 nyarán táborozni. Azóta élnek boldogan és továbbra is aktívak az osztrák Malteser Hospitaldienst-nél. Akiknek a salzburgi csoportja most vasárnap ünnepelte az idei nyári grillezést - cirka 13 fokban - és nagykendöben.
    A többieknek is köszönöm a dicsérö szavakat! Higyjétek el, kevés olyan ruhát tudok, amiben tényleg csinosnak érzem magam - a dirdli igazán nyerö.

    VálaszTörlés
  6. Nagyon csinos az egész család, nekem is vannak dirndlijeim, én is szívesen hordom őket, és szerintem is nagyon csinosak, csak kishazánkban nem megszokott ez, mivel nem a mienk. Németországban, ha úgy jött ki, hogy bementem benne a boltba, senki sem csodálkozott, kishazánkban, a kékfestő ruhám is meglepetést okozott az utcán.

    VálaszTörlés
  7. Nagyon csinos darab:)
    Én is szívesen hordanék ilyesmit, még ha csak alkalomadtán is.
    Nagyon szép család:)

    VálaszTörlés
  8. Én rendszeresen járok népies ruhákban, mert ez áll az egyéniségemhez a legközelebb.
    Azt gondolom, hogy jó lenne, ha minél többen vállalnánk a számunkra szép viseleteket, majd megbarátkoznak az emberek is vele.
    Külföldön büszkék a saját hagyományaikra, nálunk ez még nem így működik.:(((
    Zsuzska!
    Nagyon szépek vagytok!!! :)))

    VálaszTörlés
  9. Hogy Ti milyen kedvesek vagytok, köszönöm!!! (Itt pironkodom, nem is tudtam, hogy ennyien benézegettek hozzám!)Isten hozott mindenkit!
    A téma pedig annyira érdekes, fogok róla egy bejegyzést írni.

    VálaszTörlés
  10. Nagyon csinik vagytok! Már én is nézegettem boltokban dirndliket, de elég borsos áruk van. Főleg azoknak, amik nekem tetszenek :)
    De venni fogok előbb-utóbb

    VálaszTörlés
  11. Zsuzska,
    Ha van egy pár perced, nézz majd be hozzám:DD

    VálaszTörlés
  12. ZSuzska!

    NEmsokára akkora kedvet kapok a dirndlidtől, hogy kiköltözöm Hozzátok :-) Nagyon gyönyörűséges, és tényleg nagyon nőcis.
    Irigykedek innen, meg a lányok is csudaédesek. Na persze úgy tűnik a pasik miatt is érdemes kimenni lábmustrára :-)

    VálaszTörlés

Sajnos sok megjegyzést hagyok észrevétlenül, ezért állítottam be most a jóváhagyás-módot. Remélem, így mindannyian jobban járunk!?

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.