2009. június 29., hétfő

Vendégem jött / A had a guest



Vendégem érkezett!!! Mit vendégem? Vendégeim! Csigi a férjével Zsoltival és a csodaszörnyecskével: Murphy-vel. Csigi nagyon aranyos közvetlen lány és Zsoltit is sikerült néha szóra bírnom (már amikor szóhoz jutott tölem), ellenben Murphy kutya hüvös tartózkodásával - vagy talán nevezzem csipetnyi önbizalomhiánynak? - mereven elutasított mindenféle közeledésemet. Pedig még a földre is lehuppantam a kedvéért, inkább a gazdija lábába próbált csendben beleolvadni. Csigi bizonygatta, hogy a kutya barátságos és majd a legközelebb már nagyon fog nekem örülni, de szemmel láthatólag csak az hozta tüzbe, hogy indulnak és minnél messzebb kerülhet tölem. Lehet, hogy Murphy kutya nem szeret engem??? ;O( Sebaj, jön ö még a mi utcánkba - vagy én az övékbe, én nem adom fel!!! ;O)

9 megjegyzés:

  1. Megmondtam én, hogy helyes kutyó, csak velem nem akart barátkozni! Csigi pedig ugyanolyan kedves, mint ahogy a blogjából kiderült! Rólam meg ne is beszéljünk... ;O)

    VálaszTörlés
  2. Jajj de szeretek ilyeneket olvasni, látni!! :))

    VálaszTörlés
  3. :)) Igen, Zsuzska is ugyanolyan kedves, mint ahogy már előre sejtettem. Amúgy Zsoltit meg is dícsértem, hogy milyen sokat beszélt. Első alkalommal szinte meg sem szólal. Szóval ez is a te érdemed, mert nagyon szimpi voltál neki :)

    VálaszTörlés
  4. Na tessék! Ha tudtam volna, többet hagyom szóhoz jutni! Szegény ember, ebböl is látszik, hogy nekünk még össze kell találkozni, akkor hagyom kibontakozni! No meg Murphykét is meg kell szelidítenem! ;O)

    VálaszTörlés
  5. De jó, hogy nálatok is volt nyári kiruccanás:)

    VálaszTörlés
  6. Téli kiruccanást akartál írni, Marvika, tegnapelött még szakadt az esö és volt vagy 14 fok... Amúgy én is nagyon örültem neki!!!

    VálaszTörlés
  7. Téli kiruccanást akartál írni, Marvika, tegnapelött még szakadt az esö és volt vagy 14 fok... Amúgy én is nagyon örültem neki!!!

    VálaszTörlés
  8. hej a mindenit neki, nem kétszer küldte el???

    VálaszTörlés
  9. Zsuzska,
    Ha van egy pár szabad perced kukucskálj majd be hozzám.
    DebiGabi

    VálaszTörlés

Sajnos sok megjegyzést hagyok észrevétlenül, ezért állítottam be most a jóváhagyás-módot. Remélem, így mindannyian jobban járunk!?

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.