2010. február 5., péntek

Be my Valentine!


Közeledik a Bálint napi örület. A szivecskék - bavallom, hidegen hagynak. Egy csokor virágnak mindig örülök, igaz éppen két jácint, egy cserép nárcisz, egy csokor sárga tulipán és egy örületesen gyönyörü, tüzpiros amarilisz illatozik nálunk itthon. Ìgy most virággal is el vagyok látva.
Szóval, maga a Valentin nap nem zökkent ki minket a szokott ritmusból, azért, hogy illeszkedni próbáljak, tettem fel ide Nektek egy kis szerelmetes muzsikát. Faith Hillt úgy sikerült beszerezni, hogy a nemvagyokhülyeMedia-ban az eladónak elöénekeltem, ö meg rávágta, hogy ki ö és hol a cd. Beatles - ugybár klasszikus, feltétlen a listába való, Sting hangjába évek óta szerelmes vagyok és végül, Roxette, az abszolút kedvenc - a dalt álmomból felverve is eléneklem. Nos, remélem, tetszeni fog!?

4 megjegyzés:

  1. Te is szeretes Faith Hill-t? De jó. Én nagyon. :)

    VálaszTörlés
  2. Ò igen, nagy kedvenc. A mediás sztori remek volt, a többi vásárló nézett nagyon! ;O)

    VálaszTörlés
  3. Ès akkor most gyakrabban jársz erre? ;O)

    VálaszTörlés
  4. Zsuzska, eddig én csak csendes zugolvasója voltam a blogodnak, nem kommenteltem. Nagyon tetszik a blogod, nem csak az, a másik kettő is. Ha van egy kis időd, nézz be hozzám, vár Rád valami nálam.

    VálaszTörlés

Sajnos sok megjegyzést hagyok észrevétlenül, ezért állítottam be most a jóváhagyás-módot. Remélem, így mindannyian jobban járunk!?

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.