2010. április 19., hétfő

Belevágok!

Jó reggelt, szép napot!

Kicsit félve, de mégis nagy izgalommal írom, hogy ma nekikezdek egy 90 napos diétának. Nem kell aggódnotok, nem fog a blog átalakulni fogyókúrás naplóvá, csak a kissé gyöngécske akaratomat szeretném ezzel a bejegyzéssel is megtámogatni. ;O)
Hosszasan keresgéltem a képet, ami nem túl elrettentö, de mégis remekül prezentálja a problémát. Végül a karácsonyi fotók között akadtam rá, ami azért is építö jellegü, mert azóta - a Nagy Karácsonyi Falások óta - azért sikerült 2 kilótól megszabadulnom.

Nos, részletekkel senkit nem szeretnék terhelni, annyit még hozzátennék a témához, hogy Nonó blogját is segítségül hívom, akinek kedve-ideje van, kukkantson be hozzá.
Mindannyiunknak kívánok szépséges, megújulásokban gazdag tavaszt!

9 megjegyzés:

  1. Szorítok neked, különösen a gyümölcsnapokhoz, mert számomra azok kicsit nehezebbek voltak,de szerintem neked menni fog :).

    VálaszTörlés
  2. Szurkolok és kitartást kívánok!

    Ha majd van egy kis időd, nézz be hozzám kérlek!!!

    VálaszTörlés
  3. Milyen nagyon aranyosak vagytok, köszönöm!!!
    Gabi, mindjárt jövök.

    VálaszTörlés
  4. Hajrá Zsuzska! Nekem már 4 hét és 4 kiló lement belőle :)

    VálaszTörlés
  5. Zsuzsa, szorítok én is! De úgyis menni fog :)

    VálaszTörlés
  6. Csibe, milyen aranyos vagy Te is - pedig Te aztán ismered a föztöm... :O)

    VálaszTörlés
  7. Na, hogy megy a diéta? Egyébként szerintem nem is olyan elrettentő ez a fotó... Nagyon kedves mosolyod van!

    VálaszTörlés
  8. Csillagos, köszönöm az érdeklödésed, jól. Ez a 90 napos egy nagyon jó kis fogyókúra, ha rendesen csinálnám, nagyon jól tudnék vele fogyni. Ìgy, hogy félgözzel megyeget, sikerült 3 kilótól megszabadulnom, centikben még látványosabb a dolog, nem szenvedek de lassacskán alakulgatok. Még két hónap, remélem, meglesz az 5-6 betervezett minusz kiló.

    VálaszTörlés
  9. Köszönöm a kedvességed, a kép tényleg nem elrettentö, én sem vagok az, csak kicsit nagyobbacska. A mosolyomban rengeteg munka van, én is szeretem, osztogatom is mindenkinek! ;O) Gondolom, Te is igy vagy ezzel... ?

    VálaszTörlés

Sajnos sok megjegyzést hagyok észrevétlenül, ezért állítottam be most a jóváhagyás-módot. Remélem, így mindannyian jobban járunk!?

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.