2011. november 20., vasárnap

Öszi hangulat

Most, hogy itt nálunk is beköszöntött az ösz, igazi reggeli ködökkel, csupasz fákkal, bágyadt délutáni napsütéssel, a lakásban is készítettem pár öszies díszt. Színesek, vidámak, pont megfelelöek a karácsonyi díszítések bevezetéséhez :O)

Ez a három vidám nöci agyagból készült, a csokorban a barátaik, három kisegér csücsülnek. A falon látható legyezöt Granadából hoztuk, a forró nyári napokra vár.


 
A törpéimet már ismeritek, most a karácsonyi kaktuszt mutatom, Julia szobájában nyitotta ki a bimbóit és most a konyhaszigeten örülünk neki.



 
Kis családunk kapott két cikláment - sajnos, bár északi ablak, nem nagyon szeretik a meleget, talán a karácsonyi díszekig kibírják.



 
A fürdöszobában, a kád sarkán áll ez a váza, élö orchideát tettem bele, eddig úgy tünik, kedveli a meleg, nedves klímát.


 
Zsófikám kezemunkáját dicséri ez a lámpa. Az iskolában készítették, nekem ajándékozta és most a nappalinkban gyönyörködhetünk benne.



 
Végül, a kis folyosó a nappali és a hálószoba között. Tegnap szereltük fel az új szalagfüggönyt, a mögötte levö polcokat végre meg lehet rakodni mindennel. A színe különösen jól mutat, feldobja ezt az amúgy kicsit szükös, kicsit homályos helységet.

5 megjegyzés:

  1. Huu, a szalagfüggönytöl milyen szep lett a folyoso! Nagyon sokat dob rajta!

    VálaszTörlés
  2. Szép lenne ez a blog, csak a zene ne szólalna meg automatikusan... Sokan zenét hallgatnak ám böngészés közben!

    VálaszTörlés
  3. Csigi, nagyon szépen köszönöm, mi is nagyon örülünk neki!

    Mikrobi! Lehet, hogy igazad van, de én akkor is szeretem.. mindjárt jönnek a karácsonyi muzsikák és ha valakit zavarna: ott a kikapcs-gomb :O) Gyere máskor is!

    VálaszTörlés

Sajnos sok megjegyzést hagyok észrevétlenül, ezért állítottam be most a jóváhagyás-módot. Remélem, így mindannyian jobban járunk!?

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.