2011. december 19., hétfő

Isten éltessen Julia!

Percre pontosan tíz évvel ezelött született meg a harmadik kisbabám. A szülöszobában döntöttük el, Julia lesz a neve, nem pedig Franciska. Erös, kitartó kislány lett, komoly, mint a neve. Küzdös, ami igen jól jött az elsö évek alatt, ahol Julia jópár betegséggel küzdött meg - koraszülöttként intenzív osztály, egy lyuk a szívén - ami azóta hála Istennek begyógyult, egy nem visszafejlödött Moro-reflex-szel, három hónaposan azt mondták, nem hall, egyévesen még nem ült fel - aztán rögtön fel is állt és nekiindult... Alaposan, hiszen ma már tízéves nagylány, jön-megy, jó tanuló, szépen zongorázik, ügyesen rajzol és ha a kezébe adsz egy szemetesvödörnyi hulladékot, tuti, hogy barkácsol belölük valamit!
A képen a Hannah-tól kapott üveggömbbel látható, ez a 36. példány a gyüjteményében.  

Ìme a szülinapi torta:


A buli egyik jól sikerült pillanata - 10 barátnövel ünnepelt


Ezen a képen egy megkésett puszi az egyik pótkölköcskémtöl. Hiába, Juliát mindenki nagyon szereti!


Itt pedig egy másik pótcsemete - azt hiszem Julia is gyerekekkel fog foglalkozni, ha felnö.

Isten éltessen kis nagylány!!!

2 megjegyzés:

  1. Isten éltesse a drága LÁNYKÁT!!!!!!
    Így vagyok én is azzal a fiammal,aki végig nem volt biztos,hogy meg fog tudni születni....Kész csoda mindhárom nálunk is.Mindegyikőjüknek megvan a maga története....

    VálaszTörlés
  2. Arany Mammka! Nagyon szépen köszönjük! A szülinapos egyébként itthon fekszik, ma reggelre belázasodott, éppen kúrálom szegényt. Puszillak!

    VálaszTörlés

Sajnos sok megjegyzést hagyok észrevétlenül, ezért állítottam be most a jóváhagyás-módot. Remélem, így mindannyian jobban járunk!?

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.