2011. január 17., hétfő

Ùj rokon!!!


Képzeljétek, ez a kis gombócka az új rokonom! Döncinek hívják és a növéremék családjába költözött. Ìgy lett nekem is rokonom! Labrador fajta, 7 hetes nagyfiú és egyelöre 4 kilós. A lányaink alig várják a magyarországi látogatást, hogy hancúrozhassanak vele, de egy kiadós dögönyözésre tölem is számíthat. Dönci, jövünk!!!

A képeket Lizi készítette.

6 megjegyzés:

  1. A kis mancsai teljesen rabul ejtették a szívemet!!! Egyszerűen ha látod, meg kell döncizni :)

    VálaszTörlés
  2. Annyira helyes kis pofácskája van, imádom én is! Hiába, kell egy kutya!!! :O)

    VálaszTörlés
  3. Jaj, nagyon aranyos kiskutya, és szinte kéri, hogy dögönyözzék :). Bizony, kell egy kutya. Vagy kettő, hogy az ágy végénél veszekedhessenek, hogy ki ugorjon fel arra a kananpéra, amire egyébként szigorúan tilos :)

    VálaszTörlés
  4. Jajj Plim én már eggyel is olyan boldog lennék! Volt is, lesz is, de most annyira nem lenne alkalmas! Bérlakásban élünk, jövöre költözünk, ott lesz kialakítandó kert, ki tudja mikor kerítés, vadiúj bútorok, parketta... hiába, nem megy. Majd késöbb. De nem adom fel!!! Addig is, Döncizünk :O)

    VálaszTörlés
  5. Ez a kanapés dolog nagyon ismerös... nálunk a lányok csinálják, na nem nekik tilos a kanapé, de annyi minden mást tudnak kitalálni... :O)

    VálaszTörlés
  6. Dönci! Te egy tündér vagy! :)

    VálaszTörlés

Sajnos sok megjegyzést hagyok észrevétlenül, ezért állítottam be most a jóváhagyás-módot. Remélem, így mindannyian jobban járunk!?

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.