2009. március 13., péntek

Szabad véleménynyilvánítás / Free opinions


Minden eddigi kedves látogatómtól elnézést kérek, kicsit elbénáztam a dolgot a beállításoknál. Szarvasmici kedves segítségével úgy tünik, sikerült a bajt orvosolni és mostantól szabad a pálya!!! Kérek mindenkit, aki eddig az én figyelmetlenségem miatt nem tudott megjegyzéseket írni, mostantól ne fogja vissza magát! Kíváncsian várom az ötleteiteket, vélményeteket, kritikáitokat (módjával!). A bögrét Szarvasmicinek küldöm hálából a segítségért!

Anybody who wanted to write me any comments should be able to do it. I made the mistake, but hopefully you are still willing to tell me opinios, ideas and criticks (not too much, please!) The mug is going to Szarvasmici as Thanks!

10 megjegyzés:

 1. Kíváncsian várom, miért nem jelentkezik senki? Zsuzska

  VálaszTörlés
 2. Szarvasmici kapja??? Ez most komoly? Igazi bögrét, vagy csak a képet? Mert mondjuk a kép is tetszik, de a bögréket ráadásul gyűjtöm is. És meg még a szarvasokat is. :)
  Egyébként örülök, hogy segíthettem, és amúgy meg nem is volt ez olyan nagy dolog.

  VálaszTörlés
 3. Jajj, csalódást kell okoznom, nekem csak a kép van meg, de ha visszalapozol, láthatod: bögremániás vagyok!!! De akkor innen már tudom is, mi lesz a PIF-ajándékod, ha jelentkezel rá!!! De többet nem árulok el. Szóval?

  VálaszTörlés
 4. Szia Zsuzska! Jelentezik a senki! :D Rendszeresen olvasom a blogodat, és nagyon tetszik... csak így tovább!! :)Anita

  VálaszTörlés
 5. Szia ANITA! Köszönöm a kedves szavaidat, gyere csak bátran máskor is!!! Miért nem nyitsz egy Google-fiókot és akkor többet nem leszel egy névtelen senki?!

  VálaszTörlés
 6. Szia megint!!:) Ahogy javasoltad, nyitottam egy google fiókot, sőt még egy blogot is létrehozok, azt hiszem...:) Lehet még jelentkezni a PIF-re?

  VálaszTörlés
 7. Szia Anita!!! De jó, látod, milyen jó játék? És igen, még lehet jelentkezni, akkor Te vagy a második, mindjárt ki is írlak!!! Majd kérlek, küldj egy címet, ahova az ajándékomat küldhetem! És persze a blogod címét, hogy be tudjak kukkantani Hozzád!

  VálaszTörlés
 8. Zsuzska!
  Semmi baj, nem tört össze bennem semmi, bár ez a bögre nagyon tetszik. :)
  Sajnos szerintem továbbra is úgy gondolom, hogy mivel Te jelentkeztél az én PIF-emre, ezért én nem jelentkezhetek a tiédre.
  Na de majd este írok már Neked egy emilkét, mert tartozom egy pár napja a válasszal egy kedves invitálásodra.

  VálaszTörlés
 9. Meg tudnád adni az e-mail címedet? Mert sehol sem találom... De lehet, hogy csak béna vagyok!:) El szeretném küldeni neked a címemet a PIF miatt.

  VálaszTörlés
 10. Szia Anita!
  zsuzsi@muehlmannx5.at én pedig a Te blogod cimét várom - kiváncsi vagyok ám!

  VálaszTörlés

Sajnos sok megjegyzést hagyok észrevétlenül, ezért állítottam be most a jóváhagyás-módot. Remélem, így mindannyian jobban járunk!?