2009. március 24., kedd

Vigasztaló / Consoling


Odakint tegnap óta hol a hó szakad, hol az esö. Néha, csak úgy huncutkodásból kikacsint a Nap is, de gyorsan el is bújik újra. Vigasztalásképp teszem fel a három napja készült képeket. Vajon a méhecskék most éppen hol fagyoskodnak?I have made this fotos 3 days ago. At the meantime the weather got crazy - it is raining, snowing, sometimes the Sun is shining a bit. I am sorry with the bees, I hope they are well somewhere?


8 megjegyzés:

 1. Gyönyörűek ezek a virágok! :) Én még nem is láttam méhecskéket ebben az évben... :( Kevesebb mint 3 hét és Húsvét... erre márciusban havazik?!?! Hogy lesz így vízzel locsolkodás? :D:P

  VálaszTörlés
 2. Gyönyörűek a képek!
  Mi is már lélekben teljesen felkészültünk a tavaszra, de a természet nem igazán azonosul ezzel.

  VálaszTörlés
 3. Na ja, lesz hóval locsolkodás ;O) Mondjuk víz van elég, egy szavunk sem lehet, de hogy fognak a nárciszok a születésnapomig (4.4.) kinyílni, azt nem tudom? Pedig mindig azt kapok! Majd rajzolunk párat...

  VálaszTörlés
 4. Te már virágokat és méhecskéket is látsz? Én még csak havat. :(
  Küldd el emailben a címed légyszíves.

  VálaszTörlés
 5. Drága Csigi! Ezen a gépemen nincs outlook, itt jön a cím:
  zsuzsi@muehlmannx5.at
  Na ja, a méhecskék ma bújócskát játszanak itt is!

  VálaszTörlés
 6. :)) A postacímedre gondoltam, bocsi :)
  Tudod, PIF, ajándékozás. Még ugyan nem aktuális, de nem utsó pillanatban akartam elkérni. Persze lehet, hogy majd személyesen oldjuk meg, de akkor is, na ;)
  Nekem ez az emilem:
  csigi1@freemail.hu

  VálaszTörlés
 7. Köszi, akkor küldöm! Nálam már nagyon alakulnak az ajándékok!!!

  VálaszTörlés
 8. Szia Zsuzska! Éppen tegnap kaptam egy csokor gyöngyvirágot, fantasztikus illata volt! Már az én blogomba is begépeltem egy hosszú választ a közzé tett megjegyzésedre, de pont akkor kapcsolt ki a PC-m. Néha önállósítja magát :)

  Jelenleg Fehérváron vagyok, Sopronba június közepén megyek!

  Nagyon szépeket csinálsz, és látom, Te is szereted a virágokat :)

  Sok Pußa: Lizi

  VálaszTörlés

Sajnos sok megjegyzést hagyok észrevétlenül, ezért állítottam be most a jóváhagyás-módot. Remélem, így mindannyian jobban járunk!?