2009. március 3., kedd

Még tart a tél / The winter is still here


Nekem a karácsonyi kaktusz a tél egyik fontos tartozéka. Nagy gyüjtemé- nyem van belölük, kicsik, nagyok, felfelé nyújtózkodók, vagy bókolók. Hússzínüek, rózsaszínüek, madjnem pirosak. Bánatomra idén nem nagyon volt kedvük virágozni, talán a költözködés miatt, talán túl melegük van az új helyen. Azért egy pár virágot így is hoztak.
Eszter, köszönöm a biztatást és az ötleteket!

4 megjegyzés:

 1. Képzeld az enyémek pont karácsonykor virágoztak.
  Olyan gyönyörűek voltak az ablakunkban.

  VálaszTörlés
 2. Szia Csutkailda!

  Karácsonyi ajándéknak szánták Neked!!! Nekem tavajig egy északi ablakbaan ontották a virágokat, idén, az új lakásban az ablak elött egy polcon laknak, de nem nagyon strapálják magukat. Talán jövöre?!
  Zsuzska

  VálaszTörlés
 3. Szia Zsuzska!

  Szépek ezek a képeid is (meg a répalevesé is, azt biztosan ki fogom próbálni)!! Balázs is tevékenykedik néha, igaz, kis nógatásra. Ha megnézed a januári bejegyzések között a grillázs tortát, az eddig a csúcs. Kétszer fél napot dolgoztak vele egy kedves barátunkkal...És nagyon finom lett!
  Az ötletet pedig én köszönöm Neked, mert én nem tudtam, hogy a Picasa program a nyerő a kollázsokhoz, tehát együtt hoztuk össze a dolgot. Itt egyébként nálunk 10 fok van kint, a jácint remekül érzi magát, csak a napocska süthetne végre...
  Puszi
  Eszter

  VálaszTörlés
 4. Még mielőtt elfelejtem: a Kravalik-Gulyás duó remek úti-blogja a következő címen elérhető: www.obitours.blog.hu
  Nagyon jó képek vannak fenn, érdemes meglátogatni!

  Üdv
  Eszter

  VálaszTörlés

Sajnos sok megjegyzést hagyok észrevétlenül, ezért állítottam be most a jóváhagyás-módot. Remélem, így mindannyian jobban járunk!?