2011. április 7., csütörtök

Tavaszi balkontakarítás

Mammkánál fedeztem fel magamnak Inge Löök finn garfikusmüvész képeit. Èletöröm, vidámság, és egy hatalmas adag pozitív gondolkodás árad a képeiröl. Fittyet hány a korra, figurái nyolcvan évesen is táncot ropnak az utcán, az erdöben mezítláb piknikeznek, vagy ahogy az alábbi képen is, a kerti munka után élvezik a jól megérdemelt pihenést. Hogy retkes a térdük? Kibomlott az a fránya konty? Ugyan már! Limonádét és legyezöt ide, a tavaszi napnak már ereje van, nyissuk ki a napernyöt, fel a lábakat, és ki tud harsányabban kacagni valami jó kis pletykán?Azért érdemes meglesni, hogy mégis mekkora növényke elültetésén fáradtak meg ezek a vidám öreglányok, jó alaposan kidolgozhatták magukat! Hogy a címben szereplö balkon is szóhoz jusson, na, körülbelül így néz ki: Sajnos a cica csak álom, de cserepem meg kosárkám meg palántám van majdennyi. Ma három csodavirággal lettem gazdagabb - egy hibiszkusszal, egy ólomvirággal és egy ibolyafával. (A szóra klikkelve találsz pár infót erröl a növényröl)
Ezt a képet Anyukámnak küldöm. Azok a büdös finn macskák is a virágágyásban szeretnek napozni - amíg meg nem öntözik öket :O)

Mindenkinek szép tavaszt!!!

3 megjegyzés:

  1. Nagyon odavagyok Inge rajzaiért!!!!Ahogy ránéz az ember erre a két öreglányra,már nevetnie kell,olyan helyesek!!!!
    A cicák a macskamentában nagyon szeretnek. Próbálj beszerezni és akkor talán jobban békén hagyják a többi virágot.

    VálaszTörlés
  2. Szervusz Mammka! Tegnap találtam egy jó csokorra valót Inge rajzaiból, mesések! Òrákig tudnám nézegetni öket!
    A cicákról annyit, hogy Anyukámnak van vagy húsz, hozzá óóóóóriási kertje, millió virággal, szerintem mindenkinek jut elég. :O)

    VálaszTörlés
  3. én is imádom a két öregcsajszit:)))))

    VálaszTörlés

Sajnos sok megjegyzést hagyok észrevétlenül, ezért állítottam be most a jóváhagyás-módot. Remélem, így mindannyian jobban járunk!?

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.