2009. március 18., szerda

Kitavaszodtam / My spring is here


Új színek, új kép, körülöttem lassan-lassan megújul a Világ, én is alakulok vele együtt. Belül is készülödik valami, hogy mi lesz a vége, még magam sem tudom, de a vágy, hogy változtassak egyre sürgetöbb bennem. Feszegetem a szük kereteket, pakolnék, selejteznék, kidobálnék, legszívesebben valami nagy teret szeretnék magam körül. Ma futás közben éreztem jól magam, mezök mellett, nagy hegyek árnyékában, tágasság vett körül. A kicsikkel is a parkban jó, a benti nyugtalanságom hirtelen elszáll, megnyugszom. Valami van a levegöben! Ha rájöttem mi, szólok Nektek is!

New colours, new picture, slowly but surely the World around me is changing, getting new, I am changing with him too. Inside of me is also getting something ready, that what is it - I don´t know it yet, but the wish, that something has to be changed is getting stronger. I try the borders, I would like to pack, junk, kick out things, I wish a big free place around me. Today at jogging I was feeling good, meadows, big mountains, air. With the small kids the best is in the park, my inside discomfort is suddanly disappearing, I get calm. Something is in the air! If I finally know what, I will tell You too!

2 megjegyzés:

  1. Szia Zsuzska!
    Igen, kb 100 km-re vagy tőlem, 1 óra kocsival. Egy kávéra esetleg majd összekoccanunk valamikor. Hisz mi a többi magyar csajszitól elég távol vagyunk. Gyakran járunk Salzburgban. Ha valami tágasra vágysz, akár fel is mehetsz itt nálunk a hegyre, messze ellátsz ;)

    VálaszTörlés
  2. Milyen kedves vagy, de hegyünk nekünk is van, bibibiii. Meg hó, a csuda vigye el!!! Ha jöttök Salzburgba, feltétlen gyere el egy kávéra! Mellesleg, egyetlen magyar lányt ismerek itt, a többi nem tudom merre bujkál...

    VálaszTörlés

Sajnos sok megjegyzést hagyok észrevétlenül, ezért állítottam be most a jóváhagyás-módot. Remélem, így mindannyian jobban járunk!?

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.